Barrington Hills Residence

By Grant & Power Landscaping

The homeowners desired to create a casual, rustic backyard escape that they could enjoy nearly year-round. An expansive patio of large flagstone is perfect for entertaining. The plan was developed to use the different elements of the design to separate the larger area into smaller rooms. A fireplace with seat walls define the living room. The kitchen and creative bar feature separate the living and dining areas. A three-season room with retractable screens brings the indoors out and extends the seasonal use of the space with its incorporated heating system. The spa surrounded by a natural stone wall is a feature built for relaxing. Out at the tree line a casual firepit draws you into the yard. The surrounding natural beauty of this property creates the perfect setting for a backyard escape. Simple planting beds and natural stone features help this landscape blend seamlessly into the environment.

Visit the Website